Bancuri

Bancuri

1. De ce a traversat puiul strada?
Învatatoarea de scoala: Pentru ca a vrut sa ajunga pe partea cealalta.
Profesorul de liceu: Chiar deca v-as explica, dragii mei dobitoci, tot n-ati întelege.
Platon: Pentru ca a mers în cautarea binelui si armoniei..
Aristotel: Este în natura puilor sa traverseze strazi..
Karl Marx: Avea instabilitate istorica si dialectica.
Martin Luther King: I have a dream. Vad o lume în care toti puii vor fi liberi sa traverseze strazile fara sa fie întrebati de motivele lor.
Moise: Si Dumnezeu a coborît din ceruri si a poruncit puilor: Traversati autostrazile! Si puiul a traversat-o, si toti s-au înveselit.
Bill Clinton: Puiul n-a traversat autostrada. Repet, puiul NU a traversat autostrada.
Machiavelli: Chestiunea este ca puiul a traversat autostrada. Cui îi pasa de ce? Faptul de a traversa autostrada justifica orice motiv.
Freud: Faptul ca te preocupa de ce puiul a traversat autostrada scoate în evidenta nesiguranta ta sexuala: Oedip Avicol.
Bill Gates: Chiar acum am lansat în piata MSChicken 2000, care nu numai ca traverseaza autostrazile, ci face oua, arhiveaza documentele importante si rotunjeste calculele dv.
Darwin: De-a lungul marilor perioade de timp, puii au fost selectionati natural, ajungînd la forma ce o au acum si au o dispozitie genetica de a traversa autostrazile.
Einstein: Daca puiul a traversat autostrada sau autostrada s-a deplasat pe dedesubtul lui depinde de punctul de reper relativ.
Andersen Consulting: Iregularitatea partii autostrazii pe care se afla puiul îi ameninta pozitia dominanta pe piata. Puiul se lovea de sfidari importante pentru a crea si a dezvolta competentele necesare pentru a înfrunta competitivitaea pietei. Andersen Consulting, într-o relatie de parteneriat cu clientul, a sprijinit puiul prin reproiectarea strategiilor lui de distributie...