Gdgjkkl Fdhry

Gdgjkkl Fdhry

  • Submitted By: gwaide
  • Date Submitted: 03/16/2009 11:26 AM
  • Category: English
  • Words: 1162
  • Page: 5
  • Views: 338

„Avid Free DV 1.6.1“
www.avid.com/freedv
Tai nemokamas garsios kompanijos „Avid“ produktas skaitmeninių vaizdo kamerų gerokai „apkarpyta“, tačiau visiškai(savininkams ir montažo entuziastams funkcionali „Avid Xpress DV“ (495 JAV dol.) ir „Avid Xpress Pro“ (1695 JAV dol.) ses' . Nemokama versija turi lygiai toki'. pat s'.saj'.. Montažo naujokams ji pasirodys gan sud' tinga, tačiau tai vienintel' nemokama „Windows“ programa, turinti klasikinę laiko užduočių juost'. („Timeline“). Nemokamoje versijoje gali būti iki dviejų vaizdo sluoksnių ir iki dviejų garso takelių. Vaizdo sluoksnių daugeliu montažo atvejų užtenka, tačiau garso takelių '' mažoka.

„Avid Free DV“ turi visas pagrindines vaizdo ir garso montažo galimybes, palaiko iki dviejų efektų realiuoju laiku. Pačių efektų n' ra daug '' tik 16. Kita vertus, montuojant profesionaliai efektai dažniausiai visai nereikalingi.
Nemokama versija nedirba su papildomais ir trečiųjų gamintojų priedais, tačiau turi integruot'. titrų generatorių, gebantį sukurti ir judančius užrašus su grafika.
Programai galima nurodyti, kad montuojam'. vaizd'. realiuoju laiku išvestų į DVD s'.saj'.. Jei kamera moka konvertuoti skaitmeninį signal'. į analoginį, j'. galima panaudoti kaip pried' lį prie įprasto TV prijungti. Tuomet montažo rezultatus iškart matysite ne tik kompiuterio monitoriuje, bet ir TV ekrane.
„Free DV“ gali įkelti vaizd'. iš NTSC ir PAL skaitmeninių kamerų. Palaikoma tik SD (Standart Definition) raiška. Vaizdas gali būti automatiškai skaidomas į scenas. Programa naudoja savo vidinį .OMF format'., tačiau gali įkelti AVI, MOV, WAV, MP3 ir JPG failus. Deja, nemokama versija nemoka spausti MPEG-2 formatu, kuris naudojamas gaminant DVD. Mane maloniai nustebino, jog programa sumontuot'. vaizd'. gali iškelti visais profesionaliais „QuickTime“ formatais (būtinas „QuickTime Player“). Naudojant AVI failų tip'. per VfW (Video for Windows) s'.saj'. MJPEG, DV,(vaizd'. galima užkoduoti visais kodekais, kurie įdiegti į...