Organisatie Analyse Hollywood Music Hall

Organisatie Analyse Hollywood Music Hall

ORGANISATIEANALYSE

[pic]

HOLLYWOOD MUSIC HALL

Inhoudsopgave

1. Inleiding

2. Missie en doelstellingen

3. Omgevingsfactoren

4. Marktomstandigheden

5. Beschrijving van de organisatie
- Elementen uit het 7-S-model

6. Conclusie

Bronvermelding

1. Inleiding

Deze organisatieanalyse wordt geschreven door 6 studenten die deelnemen aan de studie Media & Entertainment Management 2008 – 2009.

Via deze analyse proberen we het daadwerkelijke reilen en zeilen binnen Hollywood Music Hall in kaart te brengen. Hoe ziet de huidige organisatie eruit? Is deze werkbaar of moet het (eigenlijk) anders?

Welke mensen worden waar voor ingezet en wat zijn hun verantwoordelijkheden en taken? Wie doet dat goed en waar zijn verbeteringen aan te brengen? Welke middelen worden er binnen de organisatie gebruikt om het geheel goed te laten verlopen (denk hierbij aan zaken als planning, huishoudelijk reglement, diverse procedures e.d.). Waar zitten de sterktes in deze organisatie en waar de zwaktes?

Rotterdam is een echte wereldstad, waar het uitgaansleven vierentwintig uur per dag doorgaat. Rotterdam is een zeer multiculturele stad. Er wonen veel mensen met een verschillende afkomst en verschillende leeftijd. Voor ieder budget is iets te vinden in HMH. De entree van Hollywood Music Hall is per feest verschillend.

Aanleiding
De Hollywood Music Hall is een prominent begrip in de Nederlandse dansscène en wekelijks vinden duizenden jonge bezoekers hun weg naar de grootste discotheek in Rotterdam. Vele topartiesten, grootse events en entertainment van hoge kwaliteit weten op een speelse wijze hun eigen draai te geven aan de drie á vierwekelijkse clubnachten en bieden de zeven zalen voor ieder wat wils.

Geschiedenis
De Hollywood Music Hall opende op 1 oktober 1996 zijn deuren voor het publiek. Daarvoor was de Harbour Jazz Club gevestigd in de locatie aan de Delftsestraat. De discotheek bestond toen uit de ruimtes, Diner, Mainhall, Loveboat,...

Similar Essays