Market Research on Milk

Market Research on Milk

1. nap: Letenni
Ma végre tényleg leteszed a cigartettát, hiszen annyi okod van rá. A legfontosabbakat írd fel magadnak, és azt is, mit nyersz, ha már nem dohányzol: egészséget, szabadságot, új élményeket. De a mai nappal egy illúziótól is elbúcsúzol, mégpedig attól, hogy a dohányzás boldoggá tesz. Ez nem igaz. A cigaretta boldogságérzete csal, hiszen hamar kialakul a függőség, és minden  újabb adagot elvonási tünetek követnek. Ezt az ördögi kört ma meg fogod szüntetni.
Kerekíts belőle ünnepi eseményt, hogy később vissza tudj emlékezni rá. Ez segít, ha meginognál. Határozz meg jó előre egy bizonyos időpontot, amikor meggyújtod a legeslegutolsó szálat. Utána morzsold szét a többi cigarettát és dobd ki a kukába. Helyezz el egy jól látható helyen egy befőttes üveget, amelybe a cigarettán megspórolt pénzt teszed majd.
Már ma érezni fogod az első pozitív hatásokat: normalizálódik a vérnyomásod, a pulzusod és a testhőmérsékleted. A kezed és a lábad vérellátása javul. Az utolsó cigaretta után nyolc órával eltűnik a véredből a szénmonoxid: így több oxigént lesz képes szállítani.
2. nap: Tisztulás
Ma különösen nehezedre esik felkelni? Akkor kezdd a napot egy gyümölcsturmixszal! Vigasztald magad a gondolattal, hogy most kezdődik a testedben az intenzív tisztulás korszaka, melynek pozitív hatásait nemsokára érezni is fogod. Bőröd megújulását vitaminos bőrradírral serkentheted. Eltávolíthatod vele az elhalt hámsejteket, és rózsássá varázsolhatod a bőröd.
Az egészséged már ma profitál abból, hogy letetted a cigit: a véred nikotinszintje csak negyede a tegnapinak, így máris csökkent a szívinfarktus kialakulásának kockázata. Valószínűleg köhögsz, mert a tüdőd is elkezd regenerálódni. Támogasd a szervezeted méregtelenítését azzal, hogy minél többet tartózkodsz friss levegőn, és sok ásványvizet iszol. A máj méregtelenítő hatását a koriander serkenti, a tüdő hólyagocskáin pedig az ánizsos gyümölcstea segít.

3. nap: Lazítás
Már két napja „tiszta” vagy – nagyszerű...

Similar Essays